Tak jak bude?



Strategický tah přetáhnout z deštivých konců května (i když letos nepříjemně suchého) na Medarda, co by nám tvůrci pranostiky na to asi řekli? Ale když už sprchne, tak je přeci jen blíže létu, s deštíkem bude tepleji, tak rychlej uschneme.


A bude tedy, pršet, nebo nebude? Můžou nám napovědět aktuální mapy Aladin CHMU http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/ov/aladin/results/ala.html . Vypadá to, že  v pátek do 20.00, 21.00 hodin bude docela pařák a pak může, ale také nemusí zabouřit. Bouřky jdou občas o vesnici vedle, ale když je Revival, tak samozřejmě půjdou přes Mořice ;) - takže klasická výbava - pláštěnka, či deštník, ale to Vám snad nemusíme připomínat. 
To je odhad na pátek, sobota bude vypočítána tím super kompijuterem později.

Na sobotu se lze kouknout sem http://www.medard-online.cz/index.php , konkurence akademická, ale také funkční model počasí a celkem vycházející. Tam to vypadá, sobota přes den čistá, deštík až před půlnocí.
Závěr: počasí přes den dobré, lidi neodradí a před půlnocí jsou všichni veselí a déšť tolik vadit nebude.

Obrázek - předpověď na 20.00 a 02.00 hodin.

Počasí na pátek 2012

Těšíme se na Vás, přijďte.


Komentáře


  • 7. 6. 2012 11:46
    jana
    počasí

    Koukám na meteocentrum,které mě opravdu nikdy nezklamalo a vždy se trefilo,pátek od 23.hod děšť do rána..((,sobota má být krásné sluníčko až v noci zataženo,bez sluníčka ::)))...divný... ale to už nám nevadí.těším se!!!