První den Revival festivalu Mořice 2012 okořeněn nezbytným deštěm



Začínalo to dobře, zpěvák Schelinger revivalu si pochvaloval počasí. Publikum spíše poslechové ocenilo hlavně Jahody a také "mažoretkové" variace s mikrofonem a využití novinky na festivalu - prodlouženého pódia.

Před osmou hodinou začínají hrát krajánci z Morkovic, kluci to umí, hudba řízná, plac se začínal zaplňovat. Ve 20.45 hod se začíná rozkapávat, bohužel to opět nevyšlo, avizované průdké bouřky to sice nebyly, ale spíše 3 hodiny pořádného deště. Naštěstí se nijak výrazně neochladilo, takže na Metallicu byl plácek před pódiem solidně zaplněn.

Během vystoupení Metalliky začíná fotbalový debakl s Ruskem s naší prohrou 1:4. Fotbal bylo možno sledovat na klasické TV ve stanu hasičů, ale moc lidí to nezaujalo a vzhledem k výkonu netřeba litovat neinstalaci plátna s projektorem.

Ve 23.00 hod bouchlo šampáňo a AC/DC revival si zaslavil 10. výročí od svého založení. Jo užili si to kluci. Před 12 hodinou půlnoční přestává pršet a do hudby přídavku AC/DC startuje ohňostroj.

První den uzavírá Ozzy, revivalová stálice. Většina lidí paří na place.

Foto a video bude dodáno postupně.

Sobota ráno zakaboněná, takže dešťový pešek pokračuje. Ale to doufám věrné a zvyklé fanoušky neodradí. Krytých ploch je velké množství. Takže určitě DOJDITE.

Fotografie

Foto z pátku na FB, mělo by to jet i těm co nemáte registraci https://www.facebook.com/media/set/?set=a.415545598483955.93874.141569865881531&type=1

Videa